Een trots bedrijf
Dit is het verhaal van VDS Manufacturing. Over wie we zijn en over wat we doen. Maar het is vooral een verhaal over trots. Over een trotse onderneming en over de gezamenlijke trots van al onze medewerkers. Het is deze trots die ons bedrijf zo bijzonder maakt. Met een cultuur zoals u maar zelden tegenkomt. Met continue aandacht voor een goede relatie met opdrachtgevers en partners. En, niet in de laatste plaats, met zeer hoogwaardige producten. Maak kennis met een bedrijf zoals er geen tweede is: “een onafhankelijke producent van inrichtingsproducten met als basis staal. Deel in de trots van VDS Manufacturing

“We produceren private labels in Nederland en we zij trots op onze kennis, onze producten, onze klanten en op elkaar”

70 jaar vakmanschap en innovatie
Al 70 jaar is VDS Manufacturing actief in de ontwikkeling en productie van stalen producten voor de inrichtingsbranche. En al net zo lang combineert ons bedrijf puur Hollands vakmanschap met eigentijdse en spraakmakende oplossingen voor productie van hoog-waardige, duurzame en mooie meubelen. De wortels van de onderneming liggen in het jaar 1946, toen Gijs en Leo van der Sluis in Culemborg hun bedrijf starte.
VDS Manufacturing is een modern bedijf met een productielocatie van 20.000 m2 in Culemborg waar elke dag 70 vakmensen werken. We zijn ons dan ook terdege bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is bij ons synoniem aan duurzaamheid. Een uitgangspunt dat bepalend is voor de manier waarop het bedrijfsproces gestalte krijgt. Ontwikkeling, inkoop, productie, verkoop, aflevering en nazorg, het staat allemaal in het teken van duurzaamheid. Leverkwaliteit met zorg voor de omgeving, mens en milieu. Een goed beleid, heel veel aandacht en duidelijke procedures, dat is de opdracht die wij onszelf hebben gegeven. En die wij elke dag opnieuw zorgvuldig naleven.

“Innovatie in combinatie met het klassieke ambacht. dat is hier het motto.”